Over Jehowah God.....en zijn echte getuigen

Deze Pagina zal in gaan over de religie die u kent als de "Jehovah Getuigen".

De leden zijn volgelingen van het Wachttoren Genootschap uit de USA. Een groep van 8 mannen hebben daar de leiding en noemen zichzelf " beleidvolle slaaf".

De leden worden geacht om alles te slikken van deze zelfgeclaimde mannen uit Warwick, USA.

Omdat ik ook lid was van deze religie(1987-1994 en 2008-2015) kan ik als insider mijn oprechte ervaringen vertellen. Het gaat mij niet om huidige leden te schofferen maar juist op te bouwen in zuiver geloof. Het ingaan omtremt hun(Wachttoren Genootschap) dogma's , uitgesproken claims en een stuk geschiedenis.

De laatste jaren ziet u www.jw.org als uithangbord overal. Dat noem ik het aanbidden van het gouden kalf. 

Er is een idee om een aparte website te maken , doch het kost mij teveel tijd om dat te realiseren. Dat ook samen met video's.

Een groot voorbeeld voor mij is Mark Martin uit USA met zijn website/Youtube  reasoning with Jehovahs Witnesses. Dhr Mark Martin was een insider in deze Genootschap. Hij helpt de huidige leden om te ontwaken uit deze dictateur van liegende leiders.

Deze pagina dient nog te worden uitgewerkt in 2022-2023

Persoonlijk schrijf ik Jehowah en niet Jehovah daar ik JHWH alleen ken in het Hebreews. Dat is de naam van de Almachtige God. De Wachttoren genootschap religie schrijft de naam Jehova(h).

Vanuit JHWH kan het ook Yahweh zijn. 

Tot later lieve mensen.

2022

Met dank aan Mark Martin uit USA

Share this page