Klaus Schwab en Build Back Better

Imposant of misleidend?

Imposant of misleidend?

De term "The Great Reset" komt van de Duitser Klaus Schwab. Een economist uit Duitsland die een World Forum organiseerde in Davos(Zwitserland).

Mijn relaas hierop en fact-checking ;

Hij schreef een boek zoals Adolf Hitler dat deed in zijn tijd. Een soort "Mijn Strijd" over zijn neocommunisten. Dat met een 'atheïstische' jus om eenheid te vormen op aarde in gelijkwaardigheid.

Mensen die voor Klaus Schwab waarschuwen worden door de politieke elite complotdenkers of wappies genoemd. 

Complotdenkers is de massa van mensen die wordt (mis)gebruikt door een elite. Deze elite lanceert verkeerde zienswijzes en aannames. Dat kan via de schoolboeken, media, politiek en wetenschap. Zo zijn verschillende ficties als ruimtevaart, oneindige heelal, heliocentrisch model(bolle spinnende aarde), evolutie, atheïsme en atoombommen ontstaan.

Ze struikelen daarom over hun toekomst in volledige verwarring en misleiding. Dat ook bij de religies en spirituele mensen of groeperingen. Die leven in een soort agnosticisme waarin ze de zuiverheid van God veranderen in filosofie. De kennis die ze gebruiken is uit een onzuivere bron.

Puinhoop van dit systeem ....

Waar een Dhr. Klaus Schwab in 2020 een Great Reset lanceerde en Dhr. Mark Rutte het heeft over Build-Better-Back, zijn hun boodschappen pure fictie. Het is gebaseerd op apocalyptische angst. Ook mensen als Dhr. Trudeau, Macron en Biden ondersteunen zulke levensvormen. 

Hoe deze puinhoop verder gaat, is dat we dienen te beseffen dat er maar een echte werkelijke hoop is voor ons. O wat dan?

Dat is de Wederkomst van de mens Jezus van Nazareth op de stationaire aarde. Dan vangt het Koninkrijk Gods aan. Een theocratische regering, zuiver en uit de bron God. De start van de herschepping luid dat in vol Goed Nieuws voor elke rechtvaardige en zachtmoedige mens.

Zoals velen ook in Nederland ooit baden...." Uw Koninkrijk Kome op aarde", "Uw wil geschiede"

De duivel regeert, nog steeds, en de tijd komt dat de echte Great Reset komt, maar niet van een Klaus Schwab idee of Dhr. Mark Rutte en anderen. We stevenen af op een climax dat is zeker.

Het is daarom goed om, maar niet aan 'victim blaming' te doen ofwel anderen de schuld te geven. Beter is om het hele plaatje te zien vanuit God en daarin geloof op te bouwen om praktisch verder te gaan in het leven.

De fact-checking van mijzelf is aantoonbaar dat mensen als Dhr. Klaus Schwab onzuivere levens ideeën propagandeert. Hun vertrouwen rust op edelen(Psalm 146 vers 3 en 4), hun geest gaat uit bij hun dood en dat was het dan.

Wordt vervolgd...

Share this page