Corona virus

De jaren 2020-2022 zijn overheerst door de Corona nieuws-media. Er is alleen in Nederland een slordige 80 miljard uitgegeven aan maatregelingen.

Ook ik heb te maken gehad met de beperktheden van deze periode, en nog in 2022.

Wat is mijn mening over Corona in het algemeen?

Inleiding....

In de periode dat het losbrak was het maart 2020 en zat ik in Oekraïne. Alles viel stil letterlijk. Met een zogenaamde repatriëringsvlucht kwam ik nog terug naar Amsterdam. Vond het wel bijzonder dat al het vliegverkeer stil lag. De natuur knapte zienderogen op!

Mensen begonnen andere zaken te waarderen, het leven werd minder jachtig. Geen metalen vogels in de lucht en minder verkeer op de weg.

Als mens ben ik nog in 10 landen geweest tussen 2020-2022, deels met de automobiel, trein en vliegtuig. Creatief ermee handelen is mijn motto.

Een voorbeeld van een bezoek aan een Rastatt(2021) op de snelweg bij Hannover(Duitsland)...doordat ik nooit en nergens een mondmasker draag openbaar........werd ik direct bij het ingaan van een publieke ingang beschreeuwt met 'mask mask'! Het liep zelfs zo hoog op bij onze Duitse buren dat geen enkel fatsoenlijk woord eruit kwam. Maar liefst 6 personen(personeel) bemoeiden zich ermee dat ik verplicht een masker moest dragen en bij het drinken van koffie een verklaring moest tekenen. Dat weigerde ik en men wilde de Polizei erbij halen. Ook mijn medische verklaring was volgens hun niet rechtsgeldig. Na een 30 minuten show ben ik weer verder gegaan naar Nederland. De hysterische (wan)toestanden bij dit volk is buitengewoon armoedig. Het is zo zielig dat ik blij mag zijn dat ik in Nederland woon......al zijn ze daar ook erg beperkt.

Mening....

Mij lijkt het met nogal overdreven om van een epidemie naar een pandemie te gaan. Dit soort manipulatieve woordkeuzes waren om de ernst te benoemen. Onterecht.

Een pandemie is op basis van bijvoorbeeld de Spaanse griep uit 1917-1918.

Verder ben ik nogal sceptisch over de agenda die hier achterligt. Het lijkt me dat deze 'griep' wordt gebruikt om een digitaal paspoort te introduceren. Mensen staan onder druk om zich bijna verplicht te laten vaccineren met een vaccin die eigenlijk geen vaccin is. De gevaren hierin zijn mij niet duidelijk. Het voordeel zie ik niet omdat u iets inspuit wat schadelijk is voor uw lichaam kan zijn, lijkt mij.

Hoe dan ook is het aan u om te beslissen of u wel of niet hierin mee gaat. Mijn gezond boerenverstand zegt dat men overdreven maatregelingen toepaste.

Persoonlijk laat ik mij niet uit over mijn medische agenda en overweeg ik alles op basis van mijn eigen inzichten en wijsheden.

Dat kinderen bijvoorbeeld zich zelf laten prikken om maar naar een Mc Donalds te mogen is waanzinnig. De toenmalige minister van volksgezondheid Dhr. Hugo de Jonge maakte zichzelf belachelijk om zelfs ouders(die niet willen dat hun kinderen worden gevaccineerd)buiten spel te zetten. Ongehoord!

Dat is een CDA-minister die zou moeten weten dat het respecteren van ouders een Bijbels gebod is voor onze kinderen.

Een video over de toestanden bij de GGD spreekt boekdelen hieronder.

Tot slot....

Het grootste virus komt van Satan, den Duivel, die mensen misleid. We dienen voorzichtig te zijn in veroordelingen en hooguit iets gaan beoordelen. Bepaalde groeperingen met hun Marxistische agenda komen steeds weer met vertroebelend nieuws. Hierin is de NOS onze koploper.

Waar bijvoorbeeld niet gevaccineerden worden weggezet als 'wappies' met complottheorieën. Degene die dit veroorzaken zijn zelf de leugenaars en misleiders. Zij veroordelen zonder een morele maatstaf te hebben vanuit God. 

Met gezonde groet

W.A. van der Weide

01-01-2022.

GGD en kinderen laten vaccineren

Onthutsend deze video omtrent het bedrog bij een GGD instelling.

Share this page