Andre Kuipers leunend op een wereldbol....zowel ruimtevaart als de wereldbol is een leugen. Dhr. Kuipers is een acteur die alleen acteert op de aarde.

Andre Kuipers leunend op een wereldbol....zowel ruimtevaart als de wereldbol is een leugen. Dhr. Kuipers is een acteur die alleen acteert op de aarde.

Waarom ruimtevaart een absurd is.

Hoe fantasie onze harten kon strelen.

Hoe fantasie onze harten kon strelen.

De wet der werkelijkheid is bij mij alleen van toepassing.

Ruimtevaart een leugen? Jazeker!

Dat zullen velen niet leuk vinden. Vooral onze jongeren die zich vergapen aan strip- en schoolboeken.

Voor mij was de Ruimtevaart ook indrukwekkend als men een raket liet zien die recht omhoog kon gaan. De rest werd animatie, dus daarbij hield het al snel op met de zogenaamde ruimtevaart.

Hoe zit het met onze astronauten? De ESA en NASA? 

De volgende conclusies kan ik al geven voor u....

01)Ruimtevaart is technisch niet uitvoerbaar

02)Astronauten zitten niet in een raket die met 28.000km/uur vliegt. Sowieso vliegt er nooit een stuk metaal met deze snelheid. Waar is dit ooit gemeten dan?

03)Niemand was ooit op een maan geland en vanuit daar weer opgestart.

04)Er is geen Ruimteschip om de aarde die je kan bezoeken.

05)Mensen kunnen niet sleutelen en zweven in vacuüm bij 150-230 graden Celsius onder nul.

06)In 1969 was niemand op de maan, wel was men studio's en woeste aardse landschappen voor opnames.

07)De VS, Rusland, Indie en China liegen over Ruimtevaart net zoals over Atoombommen.

Andre Kuipers een astronaut of acteur?

Dhr. Andre Kuipers wordt in het algemeen gezien als een 'astronaut'. Hij werkt voor de ESA die een organisatie is die 'ruimtevaart' zou ontwikkelen. Dezelfde Andre Kuipers wordt geacht dat hij 6 maanden verbleef in de ruimte. Dit wordt door de NOS gepresenteerd en door de kranten overgenomen. Hij werd zelfs Koninklijk onderscheiden als buitengewone prestatie.

Opmerkelijk toch?

Doch ........ Andre Kuipers kon niet daar zijn wat men of hij(Dhr. Kuipers) beweerde. Dit omdat het technisch niet uitvoerbaar is om met 28.000 km/uur te vliegen in vacuüm. Daarbij is het heliocentrische model zoals men dat bedacht rond 1500 een theorie, net als evolutie. De beweringen van Dhr. Kuipers zijn derhalve onhaalbaar en waanzin.

Aangaande de uitgangsgegevens van de ESA en NASA kan niemand in vacuüm bij 160-250 graden Celsius onder nul overleven, laat staan vliegen, koppelen en sleutelen. Ook bij kamertemperatuur kan een mens, met welke kostuum ook aan, nog geen 30 seconden uithouden in een vacuüm omgeving.....

Hoe zou men ooit gas kunnen geven met een Ruimteschip om een aarde? Als de aarde ook nog eens met 100.000km/h om een Zon zou draaien? 

U ziet dat u een redelijke 'waarheidsaanname' heeft. Dat te doen geloven dat Andre Kuipers werkelijk een 'astronaut' is die in de 'ruimte' zou zijn geweest. Dat wordt gevoed door een dominante NASA of ESA die de media gebruiken voor hun 'waarheid' aan u.

Betreffende dit voorbeeld kan ik u meenemen waarom mijn bewering vanuit empirisch onderzoek juist is.

Ruimtevaart en de beweringen van Andre Kuipers is simpel 'sciencefiction'!

Een illusie is ook niet magisch maar puur bedrog. Bedrog wordt uitgevoerd door bedriegers die zich met acteurs 'astronauten/kosmonauten' laten bedienen.

Gelooft u Andre Kuipers en de verhalen van een NASA/ESA dan lijdt u aan het Edmund Gettier Syndroom(zie Pagina Edmund Gettier)....... 

Philippe Schoonejans werkzaam bij de ESA

Deze man beweert dat een enkele reis naar Mars onethisch zou zijn. Onethisch is als hij zelf liegt want niemand kan naar een Mars......

Ook beweerde hij tijdens een radio programma op zaterdag 22-10-2022 circa 13.45h(met Jort Kelder) het volgende...." Als het volk geen ruimtevaart heeft raakt het in paniek"........

Neil Armstrong als acteur.

Vanaf 1969 begreep ik dat ruimtevaart en de zogenaamde maanlandingen fake zijn. Dat kwam doordat er al een camera al klaarstond die acteur Neil Armstrong filmde toen hij van een keukentrapje kwam. Een Hollywood film en bedrog aan de mensheid..... De opnames waren ook niet live 

Een kerncentrale op de maan....

Als we toch al een tijdje schrijven over deze klucht kan het volgende bericht uit de NOS er ook nog wel bij. 

Conclusie; Als iets onmogelijk is heeft het ook nooit plaatsgevonden! Dus wat laten ze ons dan geloven lieve mensen? Fictie wat verkocht wordt als feit.

De fake Apollo show van 1969-1972

Hoe de mensheid werd bedrogen

Dit bericht van 20-05-2022 zou feitelijk juist zijn volgens de Nederlandse onafhankelijke Omroep Stichting.....
Neen.......het is een fictie bericht ofwel Nep News die u bereikt.

Dit bericht van 20-05-2022 zou feitelijk juist zijn volgens de Nederlandse onafhankelijke Omroep Stichting.....
Neen.......het is een fictie bericht ofwel Nep News die u bereikt.

Share this page